Despre noi

Electrician Autorizat Bucuresti este o companie cu licență și asigurată, care oferă o gamă largă de servicii, mari și mici, clienților din cele sase sectoare din Bucuresti și Ilfov. În ultimii cinci ani, ne-am mândrit în furnizarea de servicii de calitate superioară la prețuri rezonabile, acordând atenție detaliilor și exersării măiestriei de precizie – aceasta GARANTEAZA munca noastră.

Când ne sunați, veți primi întotdeauna o persoană – nu un robot telefonic – care vă va ajuta cu promptitudine în stabilirea unei întâlniri pentru o estimare gratuită sau programarea unui lucrari. Puteți fi sigur că atunci când vă alocați timp pentru proiectul dvs., tehnicienii noștri specialiști vor fi la timp și gata de plecare!

Oricare ar fi nevoile dvs., indiferent dacă este vorba de găsirea unei defecțiuni la cablarea dvs., proiectarea unui nou sistem de iluminare sau construirea unei centrale electrice, puteți conta pe Electrician Autorizat Bucuresti. Experienta noastra in rezolvarea problemelor, renovari, lucrari de constructii noi si industriale ne-a castigat reputatia solida de a fi “Liderii in Bucuresti!”